Wijnproeverij en Wijn&Spijs

Wijnproeverij en Wijn&Spijs

In verband met de coronamaatregelen worden er momenteel geen wijn- en/of wijn-en-spijs-proeverijen georganiseerd.

Je kunt mij kennen van mijn wijn-en-spijs-proeverijen op o.a. zeesleepboot Holland die ik onder andere met Tineke Bolt (1648 Pur Sang) en Marjanna van der Meulen (De wilde keuken van Marjanna) organiseer.

Tijdens een proeverij proef je een aantal verschillende soorten wijnen en bij elke wijn serveer ik een bijpassend gerechtje. Het belangrijkste is dat smaken elkaar versterken, dat probeer ik de gasten te laten ervaren. Iedereen mag meeschrijven over wat hij of zij proeft, ik vertel meer over de wijn en over de combinatie en ik verkoop daarnaast ook de wijnen die ik gebruik tijdens zo’n avond of workshop.

Ik organiseer regelmatig proeverijen waar iedereen zich voor kan aanmelden. Op de hoogte blijven? Volg me via Instagram en Facebook, dan ben je altijd up-to-date. Maar je kunt ook zelf een wijn- of wijn-en-spijs-proeverij bij mij boeken. Dan kom ik bij je thuis of op een andere locatie in overleg.


Wil je meer weten over wijn, lijkt het je leuk om met je vrienden of familie jouw smaak te ontdekken? Neem contact (06-22698824) met me op.